Mosolyszendvics

Foglalj helyet és légy vidám!

Hagyjuk most a közönséges kanapékat, ülőgarnitúrákat, no meg a fotelokat. Gyere velünk, megmutatjuk milyen egy igazán jópofa bútordarab ezekből a kategóriákból!

Helyezkedj el kényelmesen, dőlj hátra!

Forrás: Rodolfo Rocchetti

Azoknak, akik nem tudnak elszakadni a géptől, billentyűzettől. A tervező cég az olasz ZO_loft, ők honlapjukon nem is tagadják, hogy a számítógép előtt alvóknak készült termékük…
Forrás: ZO_loft

Kalandoroknak, fotósoknak, természetjáróknak – ezt kínálja a a belga Quinze & Milan dizájnstúdió, amely a világhírű hátizsák és táskagyártó Eastpak-el fogott össze ezért az ülőalkalmatosságért.

Forrás: Quinze & Milan

30 négyzetméter minőségi bőr, 266 gomb, 725 munkaóra – ilyen amikor egy graffitiművész és egy dizájner találkozik. Tilt, Franciaország egyik legismertebb “falfirkálója” fogott össze a szintén francia Amaze műhellyel, hogy létrehozzanak egy légies, de mégis masszív bőrkanapét. Alix kis szériában, sorszámozott darabként, egyedi rendelésre készül.

Forrás: Amaze

Nemes egyszerűséggel a Canape nevet adta a dél-koreai Lila Jang az általa tervezett, a falra éppen felmászni kívánó bútordarabnak. Az ázsiai hölgy egyébkén előszeretettel tervez éppen elfolyni kívánó ülőalkalmatosságokat.

Forrás: Homedit.com

2014-01-05_18h15_35

Az idős olasz mester Gaetano Pesce nem kimondottan bútortervező, de Montanara névre hallgató remeke jól illeszkedik furcsa-bútor kollekciónkba.

Forrás: Gaetano Pesce

Rodolfo Rocchetti családi cége közel száz különböző egyedi kanapét készít, a Tigris az egyik legkelendőbb.

Forrás: Rodolfo Rocchetti

Judson Beaumont egyike azon tervezőknek, akik hálistennek megmaradtak gyereknek, és főként nekik, illetve felnőni nem akaróknak készíti a mai napig bútorait.

Forrás: Judson Beaumont

Bibliochaise – a jó nevű Nobody & Co olasz cégnek sikerült a könyvespolcot és a kedvenc olvasófotelt összehozni.

Forrás: Nobody & Co

Luc Siodmok és Andrew Sapierzynski cége folyamatosan álmodja bele a klasszikus vonalvezetésű sportkocsikba a az extrém formákat.

Forrás: Luc & Andre

 

(Mosolyszendvics)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!